Azi vin cu o rugaminte catre tine

Astazi vin cu o rugaminte catre tine ca si abonat al blogului.

Acum mai bine de 4 ani am creat canalul Finance-Edu de educatie financiara pentru succesul afacerilor. Obiectivul canalului este de a ajuta profesionistii financiari, managerii si antreprenorii cu articole utile, programe de training si servicii de consultanta din aria Management Financiar  pentru controlul si optimizarea rezultatelor financiare ale firmei.Pentru a intelege mai bine nevoile tale si ale firmei si cum putem sa te ajutam cel mai bine am creat un chestionar la care te rog sa participi. Feedbackul tau este foarte important si sper sa-ti faci timp aprox. 5 minute pentru a raspunde la cateva intrebari.

Aici poti accesa chestionarul.

Toti cei care vor completa acest chestionar pot beneficia de un cupon de reducere de 10% la orice training din platforma Finance Edu pana la sfarsitul acestui an. Poti obtine acest cupon atunci cand vrei sa achizitionezi un curs, scriind un email la office@finance-edu.ro si mentionand adresa de email de pe care ai completat chestionarul.

Iti multumesc pentru ca urmaresti informatiile care ti le trimit si ca imi furnizezi comentarii valoroase. Acest lucru ma ajuta sa inteleg mai bine cum pot sa te ajut si sa creez informatii si programe care raspund mai bine nevoilor tale.

Multumesc,
Alina Demeter

Advertisement
This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Managementul Financiar al Firmei and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s