DespreAjut antreprenorii si managerii sa maximizeze profitul afacerii si sa previna riscurile financiare utilizand tehnici de Management Financiar

Buna,

Sunt Alina Demeter, pasionata de arta cafelei si de trandafiri, descopar Yoga si sunt curioasa daca o sa devina sau nu o pasiune si sunt mamica unui baietel extraordinar.

Profesional, si nu numai, sunt pasionata de business si cum pot afacerile sa-si creasca performanta gestionand cat mai bine finantele si riscurile.

Am castigat o experienta vasta lucrand in diferite firme multinationale in domeniul Managementului Financiar, de Business si Managementul Riscurilor Afacerii. Sunt expert contabil international ACCA si auditor financiar membru CAFR.

In 2010 am creat acest blog si canalul de educatie financiara www.finance-edu.ro. Mi-am propus sa scriu articole intr-un limbaj mai putin tehnic, cat mai orientate pe business si cu aplicabilitate concreta in afaceri.

In timp am primit o serie de feedbackuri pozitive.

  • “Va multumesc respectuos pentru toate aceste informatii pertinente si perfect structurate”
  • “Informatii bine structurate si utile chiar si pentru cei a caror formatie profesionala nu tine de zona financiar-contabila, dar care interactioneaza cu aceste aspecte”
  • “Foarte interesant blog-ul tau, info prezentate sunt bine documentate, in special pe partea de analiza financiara”

De aceea mi-a venit ideea sa dezvolt programe de training, coaching si consutanta prin intermediul carora sa ajut firmele sa-si creasca performantele financiare.

Doresc ca mediul de afaceri romanesc, in special firmele mici si mijlocii, sa devina  mai performant chiar si in conditii defavorabile. Ambitia mea este de a ajuta cat mai multe firme si profesionistii din cadrul lor sa utilizeze tehnici de Controlling si Managemement Financiar pentru imbunatatirea performantei ariilor pe care le au in responsabilitate si maximizarea profitului firmei.

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s