Despre blog si Experienta


Despre blog:

Sunt Alina Demeter si sper sa gasiti acest blog interesant iar subiectele abordate sa va ajute.

Am creat acest blog pentru a impartasi din cunostintele si experientele mele profesionale in domeniul Managementului Financiar al Firmei si Managementul Riscurilor.

M-as bucura ca articolele si produsele educationale dezvoltate (traininguri, ghiduri) sa ajute cat mai multi manageri, profesionisti din domeniu sau antreprenori in planificarea, controlul si luarea deciziilor in cadrul firmelor.

Sunt Consultant Financiar si de Business si ma ocup in principal de proiecte de training si consultanta in:

  • Management Financiar, Contabilitate Manageriala si Analiza Financiara a Firmei (Controlling): implementare management financiar al firmei, obtinerea si interpretarea informatiilor din contabilitate sau alte surse relevante pentru planificarea, controlul si luarea deciziilor intr-o firma
  • Managementul Riscurilor si Controalelor (audit intern, evaluarea  riscurilor si implementarea unui sistem de controale interne care sa reduca riscurile).

Doresc sa aduc plus valoare  prin participarea pe proiecte ce isi propun imbunatatirea proceselor firmei (financiare/de business), eliminarea riscurilor precum si implementarea unor sisteme eficiente de crestere a performantei firmei  in concordanta cu standardele si practica internationala.

Experienta:

Despre experienta mea profesionala puteti afla mai in detaliu citind profilul meu Linkedin. http://ro.linkedin.com/in/alinademeter

Consider ca am un avantaj competitiv care rezulta dintr-o experienta vasta in domeniul Managementului Financiar/de Business si Managementul Riscurilor Afacerii care combina know-how din proiecte de consultanta, experienta castigata in diferite firme multinationale si obtinerea unor certificari nationale si internationale(ACCA, CAFR)

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s