Am vorbit la BizliveTV despre Buget

Am avut placerea sa fiu invitata celor de la Bizilive TV in cadrul emisiunii Departamentul Financiar pentru a vorbi despre unul din subiectele care imi plac, Bugetul companiei.

Am explicat de ce este important bugetul pentru orice companie si cum implementam un proces de bugetare.  Consider Bugetul unul din instrumentele cheie in maximizarea performantelor financiare ale firmei.

De aceea am creat un program de training despre Tehnici de maximizare a performatei financiare prin Planificare si Control Bugetar (vezi detalii aici) adresat  managerilor, antreprenorilor si profesionistilor.

Bizilive TV este prima televiziune digitală din România dedicată dezvoltării afacerilor și dezvoltării personale. Va recomand cu caldura interviurile lor din care poti afla informatii foarte utile in fiecare domeniu cheie dintr-o firma: Marketing, Financiar, Juridic, HR.
Gasesti aici interviul Link.
Daca doresti poti sa-mi lasi un comentariu.

 

 

Advertisement
This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Managementul Financiar al Firmei, Managementul Riscurilor/Audit and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s