La multi ani pentru 2013! Planuri la inceput de an pentru www.finance-edu.ro

La inceput de an 2013  vreau sa va urez tuturor un an plin de impliniri atat in plan personal cat si profesional si fie ca anul acesta sa va aduca ceea ce va doriti fiecare sau macar cele mai importante lucruri din lista dorintelor.
La-Multi-Ani-2013

Ceea ce imi doresc eu pentru 2013 este un echilibru intre planul personal si cel profesional si sa reusesc cat mai multe proiecte interesante pe marginea blogului, sa scriu si alte articole  pe blog care sa va ajute in domeniul d-voastra, sa interactionam cat mai mult, sa gandesc si alte produse utile in Managementul Financiar si al Riscului intr-o companie.

In legatura cu produsele planificate pe langa alte ghiduri IFRS vor exista si ghiduri utile din seria Management Financiar care sper sa va ajute in activitatea profesionala.

Nu uitati sa accesati site-ul http://www.finance-edu.ro pentru a vizualiza toate produsele.

Si nu in ultimul rand vor exista foarte multe promotii la produsele lansate despre care voi vorbi la momentul respectiv.

Va multumesc tuturor celor care v-ati abonat la acest blog precum si tuturor cititorilor blogului, voi sunteti cei care ma motiveaza sa continui.

Advertisement
This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Managementul Financiar al Firmei, Managementul Riscurilor/Audit, Standarde internationale IFRS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s