Au inceput inscrierile la Trainingul Planificare si Control Bugetar

 

Training

Bine te-am regasit,

Am lansat a doua serie a trainingului “Tehnici de maximizare a performantei  firmei prin planificare si control bugetar “ si sunt bucuroasa sa te anunt ca am inceput inscrierile.

Este un curs financiar orientat pe business adresat profesionistilor financiari / non financiari si antreprenorilor.

Daca doresti sa intelegi, intr-o maniera foarte pragmatica, aplicat pe diverse exemple practice,procesul de bugetare si control al performatei te invit sa te inrolezi in acest program.

Gasesti informatii detaliate despre training si cum te poti inscrie la acest Link.

Beneficiiile acestui program:

  • Profesionistii Financiari vor dobandi sau consolida cunostintele in ceea ce priveste procesul de bugetare si control bugetar. Vor dobandi abilitati de planificare, analiza financiara si dezvoltare rapoarte financiare pentru diferite tipuri de firme
  • Aceste cunostinte vor ajuta Profesionistii Financiari juniori si seniori sa progreseze in cariera spre o pozitie de Controller sau Manager Financiar.
  • Managerii Non-Financiari (Operationali) si antreprenorii vor stapani concepte de baza legate de procesul de bugetare si vor dobandi aptitudini de analiza si interpretare rapoarte financiare in scopul deciziilor manageriale
  • Cele doua echipe Financiar si Non Financiari vor avea o comunicare eficienta si vor putea lucra in echipa pentru a creste performantele firmei.

Inscrierea in program se face prin achitarea cursului in avans prin magazinul online http://www.finance-edu.ro (aici ai Linkul). In magazinul online puteti face plata cu card.

Daca doriti sa platiti prin ordin de plata va rog sa trimiteti pe adresa de email office@finance-edu.ro  detaliile legate de firma pentru a se emite o proforma.

In urma achitarii trainingului (prin magazinul online sau a platii proforma) veti primi factura si un email de confirmare a inscrierii cu toate detaliile legate de curs.

Iti multumesc ca esti interesat in dezvoltarea personala si a firmei si te astept cu drag la acest curs.

Te astept sa te inscrii in program la acest Link.

In cazul in care ai cunostinte interesate te rog ajuta-ma ca informatiile despre curs sa ajunga si la ei.

Cu drag,

Alina

This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Dezvoltare Personala, Managementul Financiar al Firmei and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s