Tehnici din Controlling si Management Financiar pentru succesul afacerilor

De peste 7 ani public articole pe blogul meu cu tehnici de Controlling si Management Business-SuccessFinanciar. Mi-am propus sa scriu articole cat mai orientate pe business cu aplicabilitate imediata in afaceri iar cititorii mei sunt atat profesionisti financiari cat si antreprenori si profesionisti non-financiari.

In timp am primit o serie de feedbackuri pozitive, ca spre exemplu:

  • “Va multumesc respectuos pentru toate aceste informatii pertinente si perfect structurate”
  • “Informatii bine structurate si utile chiar si pentru cei a caror formatie profesionala nu tine de zona financiar-contabila, dar care interactioneaza cu aceste aspecte”
  • “Foarte interesant blog-ul tau, info prezentate sunt bine documentate, in special pe partea de analiza financiara”

De aceea mi-a venit ideea sa dezvolt programe de training prin care sa-i sprijin pe finantisti si manageri non-financiari cu traininguri financiare orientate pe business cu ajutorul carora sa utilizeze tehnici de Controlling pentru imbunatatirea performantei ariilor pe care le au in responsabilitate.

Sunt nerabdatoare sa impartasesc cu voi ca am lucrat deja de ceva timp la acesta idee, am discutat cu profesionisti pentru a culege feedback care sunt principalele dificultati din practica ca sa tin cont de ele in training si am selectat cateva tehnici critice pe care as fi bucuroasa sa le impartasesc cu voi.

Daca vrei sa fii notificat cand se publica articole noi te poti abona la newsletterul Finance-edu.ro (click aici).

In urma acestei faza de cercetare m-am hotarat sa dezvolt traininguri despre: Tehnici din Controlling si Management Financiar pentru cresterea performatei financiare a firmelor. 

Prin intermediul acestor traininguri:

  • Profesionistii Financiari vor dobandi cunostinte in ceea ce priveste planificarea si analiza performantei firmelor precum si abilitati de dezvoltare rapoarte financiare de monitorizare a performantei. Vor intelege modelul de business/procesele si logica din spatele cifrelor putand pregati bugete si rapoarte financiare in diferite tipuri de firme
  • Aceste cunostinte vor ajuta Profesionistii Financiari juniori si seniori sa progreseze in cariera spre o pozitie de Controller sau Manager Financiar/CFO.
  • Managerii Non-Financiari (Operationali) si antreprenorii vor dobandi aptitudini de analiza si interpretare rapoarte financiare in scopul deciziilor manageriale
  • Cele doua echipe Financiar si Non Financiari vor avea o comunicare eficienta si vor putea lucra in echipa pentru a creste performantele firmei.

Nu as vrea sa dezvolt un training care nu este de interes. Daca esti interesat de un astfel de program de training raspunde-mi cu “Da sunt interesat”

Advertisements
This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Managementul Financiar al Firmei, Managementul Riscurilor/Audit and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s