Input-ul tau este important pentru mine

Iti multumesc ca esti abonat al blogului www.alinademeter.ro  si al comunitatii http://www.finance-edu.ro si te contactez pentru ca stiu ca esti interesat in aria Management Financiar si Controlling.

Lucrez la un proiect drag mie care cred ca o sa-ti placa si cred ca va ajuta multi profesionisti financiari, manageri si antreprenori.

Doresc sa  dezvolt un program de training in domeniul Controlling si Management Financiar care sa ajute profesionistii financiari  sa implementeze instrumente critice de Controlling astfel incat sa poata furniza managerilor informatii si rapoarte manageriale importante pentru luarea deciziilor in scopul cresterii profitabilitatii si a prevenirii riscurilor financiare.

Comentariile primite pe blog m-au ajutat tot timpul sa inteleg ce subiecte sunt de interes, sa vad lucrurile si din alte perspective si sa invat lucruri noi.

De aceea  sunt intr-o faza de culegere de informatii cu privire la ariile cele mai importante precum si dificultatile si nevoile din practica cu care se confrunta firmele in aria Management Financiar pentru a putea crea un program care sa raspunda celor mai importante nevoi.

Ai dori sa contribui la aceasta cercetare participand  la o scurta discutie telefonica sau pe skype pentru a raspunde la cateva intrebari? Daca ai o intrebare din aceasta aria as putea sa-ti dau un sfat cum vad eu lucrurile.

Daca doresti sa stabilim o discutie in urmatoarele 2 saptamani te rog sa-mi scrii un mesaj pe office@finance-edu.ro.

M-ar ajuta foarte mult daca as afla si perspectiva ta.

This entry was posted in Analiza Financiara (Controlling), Asistenta firme/antreprenori, Managementul Financiar al Firmei. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s